kolmapäev, 23. oktoober 2013

Minu e-kursus kvaliteedimärgi vääriliseks


14. oktoobrist 2013 on avatud „E-kursuse kvaliteedimärk 2014“ taotlusvoor   

Taotlusi on võimalik esitada ja vajadusel muuta kuni 6. jaanuarini 2014 (k.a.). E-kursuse kvaliteedimärk 2014 taotlusvooru tulemuste avalikustamine ning parimate tunnustamine leiab aset HITSA Innovatsioonikeskuse rahvusvahelisel kevadkonverentsil 10. aprillil 2014.

E-kursuse kvaliteedimärkide väljaandmise protsessi koordineerib Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse (HITSA) Innovatsioonikeskus. Tänaseks on märgi pälvinud 133 e-kursust.    
Täpsema info „E-kursuse kvaliteedimärk 2014“ taotlusvooru kohta leiad kui e-õppe kvaliteedi veebilehelt www.e-ope.ee/kvaliteet.
Osale e-õppe kursusel, mille lõpetanu suudab oma e-kursuse arendada kvaliteedimärgi vääriliseks e-kursuseks

Minu e-kursus kvaliteedimärgi vääriliseks (e-kursus) 21.10.2013 - 17.11.2013, läbiviija Lehti Pilt. Kursusega saab liituda 28. oktoobrini!

Sisu:
E-õppe kvaliteedimärgi taotlemise protsessi tutvustus
  • Kvaliteetse e-kursuse nõuded
  • Kvaliteedimärki omavate kursuste näited
  • Ülevaade eneseanalüüsi meetoditest
  • Eneseanalüüsi teostamine
Valitud teemad e-kursuse parandamiseks
  • interaktsioon e-kursusel
  • sisupakettide loomine ja kasutamine
  • aktiivõppemeetodid
  • õppejõu rollid e-kursuse läbiviimisel

neljapäev, 17. oktoober 2013

Õppemetoodika konkurss "Tipptund"



Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutuse Innovatsioonikeskus kuulutab 2013/2014 õppeaastal välja kaks konkurssi õpetajatele.

Õppemetoodika konkursile „Tipptund“ kutsume osalema kõikide haridustasemete õpetajaid ja õppejõude. Konkursi eesmärgiks on tutvustada häid levinud praktikaid info- ja kommunikatsioonitehnoloogia abil erinevate innovaatiliste metoodikate rakendamiseks õppetöös. Konkursitööde esitamise tähtaeg on 14. veebruar 2014.a.

Digitaalsete õppematerjalide konkursile „Täna samm, homme teine“ kutsume osalema kõiki alus- ja üldhariduse õpetajaid. Konkursi eesmärgiks on tõsta esile parimaid lahendusi ning innustada õpetajaid looma ja  jagama digitaalseid õppematerjale. Konkursitööde esitamise tähtaeg on 15. aprill 2014.a.

Tutvu konkurssidega täpsemalt aadressil: http://www.e-ope.ee/konkurss/opetajakonkursid