reede, 17. oktoober 2014

E-kursuse kvaliteedimärk 2015

Hariduse Infotehnoloogia Sihtasutus annab teada, et avatud on „E-kursuse kvaliteedimärk 2015“ taotlusvoor kõikidele Eesti e-Ülikooli ja Eesti e-Kutsekooli konsortsiumitesse kuuluvate õppeasutuste õpetajatele ja õppejõududele ning üldhariduskoolide õpetajatele.

Kvaliteedimärgi väljaandmise protsess on osa e-õppe kvaliteedisüsteemist, mille peamiseks eesmärgiks on ühtlustada e-õppega seotud protsesse ja taset e-Ülikooli ning e-Kutsekooli konsortsiumitesse kuuluvates õppeasutustes. Kvaliteedimärgiga kinnitatakse e-kursuse väga head taset ning tunnustatakse e-kursuse autorit, kes on saavutanud e-õppe rakendamisel õppeprotsessis suurepäraseid tulemusi.

E-kursuse kvaliteedimärgi taotlusvooru tulemusena nimetatakse „aasta e-kursuse“ stipendiumi kandidaadid ning stipendiumitega tunnustatakse silmapaistvamaid e-kursuste autoreid.

 „E-kursuse kvaliteedimärk 2015“ taotlusi on võimalik esitada ja vajadusel muuta kuni 5. jaanuarini 2015 (k.a.). „E-kursuse kvaliteedimärk 2015“ taotlusvooru tulemuste avalikustamine ning parimate tunnustamine leiab aset 9. aprillil 2015.

Lähemalt saab kvaliteedimärgist ning taotlusprotsessist lugeda kvaliteediveebist ning e-kursuse kvaliteedimärgi taotlemise dokumendist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar